Site Loader
За заявки и контакти се свържете с нас на:

ВЪПРОСИ

пкс

пкс

100% ОТГОВОРНИ

Ако не намерите отговор на въпроса, който Вас ви вълнува в момента, пишете ни. Ще се свържем с Вас възможно най-бързо, за да Ви отговорим максимално подробно. Запитванията по никакъв начин не Ви ангажират с поръчка.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

пкс

www.kursovi-diplomni.com разработва писмени курсови и дипломни проекти, ПКС, казуси, реферати, есета, бизнес планове и презентации за студенти и учащи от всички учебни нива в повечето области на знанието. В услугата разработване се включва изследване, изграждане на план, писане, редактиране, коригиране и проверка „Анти-плагиатство”. За да се гарантира, че нашите клиенти винаги получават най-добрите писмени работи консултантите, които ги разработват, са най-надеждните и академично обучени професионалисти.

www.kursovi-diplomni.com се грижи специално за студенти, учещи за бакалавърската си, магистърски или докторски степени, които смятат, че не разполагат с достатъчно време на разположение, за да пишат проекти, възложени в процеса на обучение, тяхната работа или други дейност. www.kursovi-diplomni.com е тук, за да Ви помогне да представите писмен проект, изработен по най-високите академични стандарти, което ще гарантира, че можете да получите оценка, адекватна на очакванията Ви. По време на работния процес, ще получите нужната помощ от нашия екип.

Всяко есе, курсов проект, реферат, дипломна работа или ПКС включва различен набор от изисквания и се нуждае от различно количество работа. Някои ще изискват задълбочени изследвания, докато други могат да изискват по-малко усилия. Единственият начин да узнаете каква конкретна сума ще струва проектът, е да се свържете с нас. Ако решите да попълните нашия формуляр за запитване на www.kursovi-diplomni.com, в рамките на 1 ден, член на нашия екип ще се свърже с Вас за обсъждане на конкретната цена.

 

За да се гарантира, че проектът, който получавате е точно този, който очаквате и се нуждаете, имаме разработена уникална редакционна политика. Благодарение на възможността за редакции, можете да направите заявка за множество промени, когато смятате, че са необходими, докато получите очаквания резултат.

В www.kursovi-diplomni.com ние знаем, че персоналното внимание е от първостепенно значение. След като се установят професионални отношения със съотвения консултант, той ще бъде единственият човек, който ще работи по него. Вие винаги ще знаете, че можете да се свържете с Вашия консултант с въпроси и предложения и че заявката Ви няма да се загуби в една безлична система.

Разбира се. Личната комуникация между Вас и Вашия личен консултант е съществена част от вземането на решения по важни въпроси и обмен на необходимата информация, която искате да включите във Вашия проект. В www.kursovi-diplomni.com ще Ви бъде предоставен достъп до нашата лесна за използване система за съобщения, която Ви позволява да останете в постоянен, пряк контакт. Също така на посочения телефон в www.kursovi-diplomni.com винаги можете да зададете своите въпроси.

След като поръчката бъде договорена, ще бъде възможна директна персонална връзка с личния Ви консултант, както и с нашия административен екип за поддръжка. Можете да изпратите съответен материал, като например проект за версията на Вашата работа, форматиране на изискванията, предложения и допълнителна информация – директно на Вашия консултант. Нашата система Ви позволява да изпращате колкото е необходимо прикачени файлове до 25 MB.

www.kursovi-diplomni.com е посветен за предоставянето на нашите клиенти на възможно най-високо ниво на услуги. Нашите високо квалифицирани и професионални консултанти са готови винаги да Ви помогнат. www.kursovi-diplomni.com също така Ви предлага различни начини, да се свържете с нашия екип по поддръжка: можете да се свържете с нас директно по телефона; по електронната поща, където в рамките на един работен ден ще получите отговор или чрез нашата онлайн поддържаща линия, където Вашият отговор ще бъде изпратен в рамките на един работен ден. При използване www.kursovi-diplomni.com  винаги сте сигурни, че на Вашите искания и проблеми ще бъде отговорено пълно и изчерпателно.

Категорично не. Всеки проект написан от екипа ни, е индивидуално изготвен за клиента, с актуални, проучени материали и написани специално за Вашите конкретни спецификации, в зависимост от Вашите индивидуални насоки. При нас е недопустимо предишни проекти или части от тях да бъдат ползвани за нови разработки. 

Всеки проект, написан от www.kursovi-diplomni.com, спазва формат А4 и академичните стандарти. Възможни промени във формата са по желание на клиента.

 

www.kursovi-diplomni.com  дава абсолютна гаранция, че всеки проект, който пишем, е напълно оригинален, от автентични източници и с подходящи приложения. Преди да получите готовия проект, той ще бъде проверен чрез използването на специален софтуер против плагиатство, използван от най-добрите университети в света.

 

Ние разбираме, че има случаи, когато се налагат промени по проекта от редакционен характер. Обикновено те са малки, но ние винаги извършваме редакции, когато клиентът поиска, без значение колко големи или малки са те. На всички клиенти са дадени 14 дни след получаване на проекта, за да поискат необходимите промени. Цените за корекциите се уговарят допълнително.

 

Заплащането на курсови работи, реферати, казуси, есета, дипломни работи, ПКС-та,  магистърски тези се заплащат на два пъти, като първата вноска се заплаща авансово. Втората вноска се дължи непосредствено преди представяне на проекта във формат за предаване. www.kursovi-diplomni.com приема плащания както по EasyPay, PayPal, по банкова сметка, така и по Еконт и Спийди . Винаги можете да изберете най-удобния начин за плащане за Вас.